top of page

Welkom!

Atheneum VOX zorgt voor een vlotte en organische overgang van de eerste graad naar de tweede graad secundair onderwijs. Op deze manier start je telkens in een vertrouwde omgeving en kan je met meer ZELFSTANDIGHEID en zelfzekerheid aan de volgende stap beginnen. Deze vertrouwde omgeving creëren wij door ook in de derde graad, binnen de modernisering van het onderwijs, te kiezen voor clustervakken, co-teaching en een coachingsuur.

 

Je verkent het interessegebied van je droomjob, leert kritisch omgaan met feedback en wordt je bewust van je eigen leerproces. Zo ontdek je welk studieprofiel en welke talenten en passies je precies hebt. Met deze grote portie ZELFKENNIS ben je klaar om na het zesde middelbaar een voortgezette studie te volgen of jezelf te tonen op de arbeidsmarkt.

 

Tijdens de hele schoolloopbaan staat één einddoel centraal: ZELFONTPLOOIING. We willen dat je jezelf kan ontwikkelen, bijsturen en laten schitteren door gebruik te maken van je passies en talenten. Samen met jou gaan we op zoek naar het ideale plaatje van jouw toekomst, want jouw toekomst is ons doel!

Ontdek ons studieaanbod (modernisering SO)
Download onze infobrochure

Wil je alles nog eens rustig nakijken? Download dan hier onze infobrochure over de 2de graad van het Atheneum.

bottom of page